Muligheder

Kom i sommerpraktik på 44Møen
44Møen søger praktikanter fra kunst- og kulturuddannelser til vores sommersæson 2023. Vi åbner 17/6 med en stor international gruppeudstilling og indvier i samme omgang vores nye klanghal, gæsteboliger og atelier/skoletjeneste.
Vi søger 2-3 studerende, der kan bistå med udstillingsopbygning, kommunikation, undervisning og events i sommersæsonen samt være en del af hverdagen i Danmarks måske mest idylliske kunstinstitution. Hvis det kunne være interessant for dig, så send et cv til info@44moen.dk, og du vil høre fra os.
Bor du langt væk kan vi tilbyde bolig i vores helt nye Residency-bygning, hvor du vil være en af de første beboere. Åbningstiderne er onsdag-søndag kl. 11-17, så der er også tid til at nyde området og besøge skov og strand – eller tage hjem til de vante omgivelser.
44Møen har eksisteret som kunsthal siden 2008 og har lige så stille vokset sig større og større. Med de nye faciliteter er vi klar til at tage et nyt skridt, så vi fremover vil have residencies, undervisning, arrangementer og meget mere året rundt. Netop nu er vi en spændende proces, hvor kuglerne bliver støbt til fremtidige projekter. Som sommerpraktikant får du således både indsigt i kunstinstitutionen hverdag og i strategisk udvikling og programlægning. Inden du begynder, tilrettelægger vi sammen forløbet, så de får de konkrete erfaringer, som du har mest behov for. Du kommer til at deltage i mange aspekter af driften af en kunstinstitution og vil samtidig have dit eget projekt, som du udvikler undervejs.
Praktikperioden er i månederne juni-september – afhængigt af dine muligheder og behov.
Hvis du vil vide mere, så ring til daglig leder Jacob Kreutzfeldt på 28832483.

Fotos af Thomas Gunnar Bagge og Margherita Martini. Værk på fronten af kunsthallen af FOS: “The hand is a sieve that collects the sun #1” (2020)