Residency

Residency

Residency

Residency

Residency

Residency

Residency

Residency

Residency

Residency

Residency

Residency

Residency er en nybygget længe bestående af 4 gæstelejligheder og et fælles køkken. Hver lejlighed har eget toilet og bad, skrivebordsplads og hems med soveplads over badeværelsesenheden, som kan nås med en hemsestige. Lejlighederne har desuden dobbelthøje rum, stort vindue fungerende som siddeniche med kig til det grønne, tagvindue der tillader lyset at komme ind, samt indbygget garderobeplads.
Materialerne anvendt i lejlighederne, fremstår neutrale, hvor der er valgt krydfiner i matlakering til vinduer samt enheden fungerende som både badeværelse samt hems. Dertil er der gråmalet fermacell plader på vægge og loft, lagt med 05,mm mellemrum, hvilket giver et ornament agtigt udtryk. Gulvet er af beton og belagt med epoxy. Det ensartede, rene udtryk er valgt med henblik på, at kunstnere og andre beboere af lejlighederne, selv kan præge rummet.
Med den nye længe, er der opstået et nyt rum mellem bygningerne. Residency på den ene side, studio 42 overfor, samt smedjen og det lille skur i hver ende, danner nu tilsammen, den lille gård. Her er der desuden i tillæg lagt ny belægning, bestående af en blanding af små og store sten samt genanvendte kampesten fra et fundament fra en tidligere eksisterende bygning på stedet.