udstillingsfaciliteter

Kunsthallen R01

Kunsthallen R01

Rum 01 ligger til venstre for receptionen, og har én åbning som er døren ind og ud.

Kunsthallen R02

Kunsthallen R02

Rum 02 ligger til højre for receptionen, og er typisk det første rum besøgende befinder sig i. Det fører både videre til rum 03 og rum 05, og har dermed 3 døråbninger.

Kunsthallen R03

Kunsthallen R03

Rum 03 er et mindre rum, som tilgås fra rum 02. Det har én åbning, døren ind og ud, udover døren til lageret som holdes lukket for besøgende. Rummet er oplagt til video- og lydkunst.

Kunsthallen R04

Kunsthallen R04

Rum 04 er et mindre rum, der udspringer fra rum 05. Det har én åbning, som er døren ind og ud. Rummet er oplagt til video og/eller lyd installationer.

Kunsthallen R05

Kunsthallen R05

Rum 05 er kunsthallens største rum. Man indtræder fra rum 02 og har adgang til rum 04, derudover fører dette rum direkte ud til terrassen. Glasdøren til terrassen, muliggør også dagslys ind i rummet.

Terrassen

Terrassen

Terrassen ankommer man til, direkte fra kunsthallens rum 05. Det første man møder, er det store vindue som er karakteristisk for rummet. Det indrammer landskabet med markerne, og tillader et meget langt kig. Terrassen er derudover åben til både højre og venstre, hvor man ved at gå til højre træder ud i haven, og ved at bevæge sig til venstre, indtræder i pavillionen.

Smedjen PS44

Smedjen PS44

Smedjen PS44

Smedjen PS44

Smedjen PS44

Smedjen PS44

PS44 – Project Space – er en gammel smedje, og bliver nu anvendt som lokale til stedsspecifikke værker. Hvert år er det en nyuddannet kunstner, fra en af de danske kunstakademier, der får lov at have et værk under sæ- sonen. Lokalet har en nybygget passage gennem, og er mørkt. Det er et oplagt rum for installationer der ikke kræver dagslys, og hvor brugeren bevæger sig fra den ene ende til den anden.